Založ si blog

Ukradnuté S – 300 …

Darovanie protivzdušného raketového systému S – 300 Ukrajine je vlastne ako svätokrádež, keďže bol určený výsostne k ochrane slovenského neba. Koaličná vláda na čele s Naďom a hlbokým podpriemerom Hegerom nás tak uvrhli do takmer bezvýchodiskovej situácie a katastrofálne oslabili náš už aj tak málo funkčný systém ochrany štátu a jej ľudí. Je to vrcholne nebezpečná hra s ohňom, ktorá môže vyvolať odvetné opatrenia zo strany Rusov a to, o čom nechcem ani rozmýšľať – rozpútanie celosvetového konfliktu. Situácia na Ukrajine je aj bez nás a našej prihlúplej vojenskej angažovanosti už aj tak dosť napätá až k prasknutiu. Nemecké a holandské systémy PATRIOT sú oproti systému S – 300 omnoho menej účinné. Okrem toho nás Naď dlhodobo masíroval tvrdením, že pokiaľ nedostaneme za S – 300 plnohodnotnú náhradu, na Ukrajinu ho nedáme. Zrejme v centrále NATO uvažujú inak, a poslušný Naď iba zrazil päty a príkaz vykonal. Ukazuje sa, že rozhodovanie koaličnej vlády, silne podporované týmto človekom ? je úplne uletené a veľmi ťažko je možné takéto počínanie označiť za PATRIOTIZMUS – vlastenectvo. Komentár generála Macka na TV TA3 a aj Naďa iba dokazuje nedôstojnosť persón , ktoré podľahli amerikarizmu a ideológii NATO. K nim je potrebné pripočítať aj Hegera, ktorý sa doslova nasáčkoval predsedníčke EK pri ceste do Kyjeva, aby zmazal vlastnú zbabelosť, keď sa pred časom nepridal k odvážnym zástupcom Poľska, Česka a Slovinska pri ich ceste do Kyjeva. A aby jeho návšteva dodala vysoký punc jeho návšteve, dotrepal aj systém S – 300. Nie je PATRIOT ako patriot – vlastenec. Koaličná vláda a jej členovia tak nezodpovedne zradila svojich ľudí a našu krajinu, čím ohrozili nielen ich bezpečnosť. To je skutočná a pravá tvár neoliberalizmu v reálnej podobe pochybných persón, pomätených amerikanizmom a militantnou politikou organizácie NATO. A my mlčíme a trpíme, prečo ?!

19,5 % …

25.03.2023

Podľa najnovšieho prieskumu volebných prefencii od agentúry median, dosiahol Smer – SSD skvelý výsledok – 19, 5 % a o päť percent prebehol konkurenčný Hlas – SD. Je to výsledok vysokej dôvery v politiku Roberta Fica a odpor voči nemastnej neslanej politike Pellegriniho, ktorý je síce skvelým rétorikom, veľa toho nahovorí, ale vyhýba sa úzkostlivo akejkoľvek [...]

Spravodlivosť v krvi …

18.03.2023

Kde sa vzali, tu sa vzali, odrazu na pódiu TB stáli – demokrati, Hegeroví demokrati. Bola doba, kdedy bolo tých samozvaných demokratov ako maku, bolo sa treba vyhradiť voči mafiánom a fašistom. Ozaj, najjednoduchší spôsob, ako sa stať antifašistom je iných označiť za fašistov, bez dôkazov s ignoráciou prezumpcie neviny – no takto jednoducho jednajú samozvaní [...]

Smrteľné nebezpečenstvo – PS …

06.03.2023

Už niw strana SAS je liberálnym strašiakom, po prevzatí predsedníctva mladým Šimečkom však dovŕšila svoju premenu na totálne radikálnu liberálnu politickú stranu. Veď je všeobecne známe verejné vyjadrenie novopečeného predsedu, že je tvrdým propagátorom jedného svetového superštátu, kde pre štáty, ktorých nosnou kostrou je štátoprávne usporiadanie na národnom [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

jozefslavik22

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 86
Celková čítanosť: 206121x
Priemerná čítanosť článkov: 2397x

Autor blogu

Kategórie