Založ si blog

Demokracia a morálka …

S nástupom liberálnej demokracie a teda liberalizmu či niekto chce alebo nie, začala akosi masívne ustupovať morálka. Dôkazom toho je masívne presadzovanie akože práv komunity LBGTI, čo sa prieči drvivej väčšiny hétero orientovaných ľudí, ktorých je zatiaľ prevažná väčšina populácie a to nielen u nás. Väčšie práva komunity LBGTI sa presadili iba v krajinách, kde o tom rozhodli politici, ale nie v referende aby sa vyjadrili bežní ľudia. Začalo sa to šíriť ako mor po celom svete a zasiahlo to dokonca aj kresťansky orientované krajiny. Sme ešte jedna z posledne odolávajúcich krajín, ktorá ešte neustúpila tlaku liberalizmu.

Som presvedčený demokrat – ľudovec a teda konzervatívec a preto mám také názory na morálku aké mám. To však neznamená, že necítim toleranciu aj voči komunite LBGTI. Skutočne mi je jedno, čo takíto ľudia robia v súkromí, naša spoločnosť sa však riadi zákonmi a Ústavou SR, čo zodpovedá aj charakteru demokracie / tej klasickej /, ktorá vykonáva vládu väčšiny nad menšinou a pokiaľ viem, LBGTI komunita číta v našej krajine cirka 4 %. Jediní, čo sa snažia tejto komunite drukovať sú terajší vládni činitelia, strana SAS a zmanipulovaná časť mládeže. To, že boli zavraždení dvaja členovia komunity LBGTI je tragická udalosť, ako demokrat a ľudovec nie je mi to samozrejme ľahostajné, súcitím s touto komunitou, s pozostalými a aj s ostatnými súcitiacimi. To však neznamená, že je to koniec sveta, ľudia sa rodia aj umierajú a smrť hoci aj násilná môže postretnúť či cielene alebo náhodne hocikoho. Aj ja sa domnievam, že je okolo tohto tragického prípadu priveľa politiky, čo možno dokáže rozoštvať celú našu spoločnosť. Určite ide o osamelého vlka – tínedžera, ktorý nebol zmagorený v domácich podmienkach, ale cez facebook podobnými šialencami – extrémistami pravdepodobne z USA alebo N. Zeelandu. V dnešnej TV debate na TA3 moderátor Iliev, ktorý sa v priamom prenose tak ako pred časom aj jeho kolega k tejto komunite priznal, ihneď na úvod si zamenil úlohu moderátora so žalobcom a svoje obvinenia hlavne politikov za ich výroky proti komunite LBGTI predniesol so značným zlostným výrazom v tvári. Taký výraz v tvári mal aj žalobca Troján v zinscenovanom procese proti Milade Horákovej v roku 1953 a to je varujúce, to by si žiadna TV nemala dovoliť. Zaradil sa tak k TV Markíza za jej nenávistné prejavy o dezolátoch. V TV debate Na telo na TV Markíza dnes zasa zahviezdil minister Budaj / nezabúdaj /, ktorý na základe tejto tragickej udalosti vyslovil požiadavku, aby sa uzákonili pre LGBTI registrované partnerstvá. Je zaujímané, že Čaputová sa osobne zúčastnila spomienky na túto nezmyselnú dvojvraždu a aj si poplakala, no nezaznamenal som, že by nejako osobne prejavila sústrasť aj pri smrti piatich študentov pri dopravnej nehode Děvečku na Zochovej ulici. Názory Bitó – Cigánikovej sú také scestné, že je mi je odporné aj komentovať.

Nesmútim za bývalým totalitným režimom, ale bez mučenia musím priznať, že vtedajšia spoločnosť bola vysoko morálnejšia aj vďaka veľmi prísnej až represívnej polícii, ktorá dokázala kriminalitu udržať v primeraných medziach. Dnešný PZ SR je personálne aj morálne zdecimovaný a je iba zdrapom a tieňom toho, aký by mal byť, čo pochopiteľne je voda na mlyn kriminálnikom.

Odpracoval som 54 rokov, v šťastnom manželstve a pre rodinu žijem už 55 rokov, spolu s mojou manželkou sme vychovali dve vysokoškolsky vzdelané deti s plnými titulmi, naša vnučka už úspešne študuje 4 ročník medicínu na Karlovej univerzite. Som veriaci katolík čo nechodí do kostola, nosí Pána Boha a Ježiša Krista hlboko vo svojom srdci a snaží sa žiť tak, aby som sa nemusel na konci života hanbiť za to ako som žil. Každý večer zaspávam rýchlo a s čistým svedomím že keď som aj nepomohol, iste som neublížil. Tak si predstavujem život v morálke.

19,5 % …

25.03.2023

Podľa najnovšieho prieskumu volebných prefencii od agentúry median, dosiahol Smer – SSD skvelý výsledok – 19, 5 % a o päť percent prebehol konkurenčný Hlas – SD. Je to výsledok vysokej dôvery v politiku Roberta Fica a odpor voči nemastnej neslanej politike Pellegriniho, ktorý je síce skvelým rétorikom, veľa toho nahovorí, ale vyhýba sa úzkostlivo akejkoľvek [...]

Spravodlivosť v krvi …

18.03.2023

Kde sa vzali, tu sa vzali, odrazu na pódiu TB stáli – demokrati, Hegeroví demokrati. Bola doba, kdedy bolo tých samozvaných demokratov ako maku, bolo sa treba vyhradiť voči mafiánom a fašistom. Ozaj, najjednoduchší spôsob, ako sa stať antifašistom je iných označiť za fašistov, bez dôkazov s ignoráciou prezumpcie neviny – no takto jednoducho jednajú samozvaní [...]

Smrteľné nebezpečenstvo – PS …

06.03.2023

Už niw strana SAS je liberálnym strašiakom, po prevzatí predsedníctva mladým Šimečkom však dovŕšila svoju premenu na totálne radikálnu liberálnu politickú stranu. Veď je všeobecne známe verejné vyjadrenie novopečeného predsedu, že je tvrdým propagátorom jedného svetového superštátu, kde pre štáty, ktorých nosnou kostrou je štátoprávne usporiadanie na národnom [...]

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

jozefslavik22

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 86
Celková čítanosť: 206088x
Priemerná čítanosť článkov: 2396x

Autor blogu

Kategórie