Založ si blog

Nevídané, neslýchané …

To, čo sa deje v týchto dňoch na našej politickej scéne je skutočne nevídané, neslýchané. Je to exelentný prípad návratu do minulosti aj bez stroja času, keď sa obviňovanie a zadržiavanie čelných politických predstaviteľov opozície veľmi podobá 50 – tym rokom minulého storočia. Vtedy boli nepohodlní ľudia obviňovaní v zinscenovaných procesoch na základe falošných obvinení, odsúdení a mnohí aj popravení. Dne sa situácia v tomto zmysle začína opakovať, keď sa za politickú činnosť / nie kriminálnu / musia pred vyšetrovateľmi obhajovať opoziční politici z vraj zosnovania zločineckej skupiny a porušenia daňového tajomstva. Nikto z nás nemá pred zákonom žiadny pardón ak ho porušíme, boli obvinení a odsúdení dvaja ministri zo SNS, vyšetrovatelia proti nim nazbierali dostatok dôkazov aj bez kajúcnikov, no ale v prípade čelných funkcionárov Smeru – SSD ide o čosi úplne iné. Tu chýba akákoľvek racionalita vyšetrovateľov a stanovenie obvinenia je také, že je ho možné použiť na kohokoľvek. Nik ma nemôže podozrievať, že by som obhajoval porušovanie zákonnosti u kohokoľvek a tobôž nie u Fica či Kaliňáka, keďže z mnohých mojich blogov u minulosti som dal jasne najavo, že sociálna demokracia mi nie je blízka k srdcu. Moje osobné politické presvedčenie je imúnne voči akejkoľvek ideológii, som priaznivcom priamej demokracie a politickým subjektom, ktoré majú k tomuto poslaniu najbližšie. Po nástupe neoliberálnej vlády sa však postoj Smeru – SSD a aj novovzniknutej strany Hlas – SD k ľuďom natoľko zmenil, že ich politiku už nepovažujem za protiľudovú. To, čo NAKA na príkaz Mikulca a ten na príkaz Matoviča urobila je úplne cez čiaru a tak to bude aj v prípade, ak parlament odhlasuje odňatie imunity Ficovi. Balkán sa tak na Slovensku naplno usadil a zmeniť to môže iba odstúpenie tejto vlády a predčasné voľby a ak si to ľudia nebudú želať, tak sa toho možno dočkáme pri riadnych voľbách. Liberáli započali s likvidáciou nepohodlnej opozície a to je ich posledný klinec do rakve. Je čas k tomu, aby ľud prejavil svoje postoje nielen k zatýkaniu opozičných politikov, ale hlavne k totálne neudržateľnej situácie z dôvodu enormného zdražovanie všetkého, na čo s dá len spomenúť bez akejkoľvek morálnej a finančnej podpory strádjúcixh ľudí zo strany štátu. Politika neoliberálnej vlády je už dlhodobo protiľudová a zameraná iba na presadzovanie cudzích záujmov so súbežným prenechaním našej krajiny hlavne vplyvu USA a EÚ, ktoré sú hlavnými nositeľmi liberalizmu so všetkými negatívami s tým spojenými. Ak dôjde k zmene na politickej scéne a k moci sa dostanú ľudovo – konzeravtívne sily, bude načim urobiť dôslednú DELIBERALIZÁCIU na všetkých stupňoch politického a spoločenského života masmédia nevynímajúc.

Už sa nedá nikam ustúpiť, ľudia, za nami je iba obrovská priepasť beznádeje.

19,5 % …

25.03.2023

Podľa najnovšieho prieskumu volebných prefencii od agentúry median, dosiahol Smer – SSD skvelý výsledok – 19, 5 % a o päť percent prebehol konkurenčný Hlas – SD. Je to výsledok vysokej dôvery v politiku Roberta Fica a odpor voči nemastnej neslanej politike Pellegriniho, ktorý je síce skvelým rétorikom, veľa toho nahovorí, ale vyhýba sa úzkostlivo akejkoľvek [...]

Spravodlivosť v krvi …

18.03.2023

Kde sa vzali, tu sa vzali, odrazu na pódiu TB stáli – demokrati, Hegeroví demokrati. Bola doba, kdedy bolo tých samozvaných demokratov ako maku, bolo sa treba vyhradiť voči mafiánom a fašistom. Ozaj, najjednoduchší spôsob, ako sa stať antifašistom je iných označiť za fašistov, bez dôkazov s ignoráciou prezumpcie neviny – no takto jednoducho jednajú samozvaní [...]

Smrteľné nebezpečenstvo – PS …

06.03.2023

Už niw strana SAS je liberálnym strašiakom, po prevzatí predsedníctva mladým Šimečkom však dovŕšila svoju premenu na totálne radikálnu liberálnu politickú stranu. Veď je všeobecne známe verejné vyjadrenie novopečeného predsedu, že je tvrdým propagátorom jedného svetového superštátu, kde pre štáty, ktorých nosnou kostrou je štátoprávne usporiadanie na národnom [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

jozefslavik22

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 86
Celková čítanosť: 206135x
Priemerná čítanosť článkov: 2397x

Autor blogu

Kategórie